Our works

This is what we love

Mi Trans

Shoqeria per transport, tregeti dhe sherbime 'MI Trans' Veleshte, Struge
Kompania jone eshte themeluar ne 2002 dhe disponon me nje flote makinerish si: Kamiona, Eskavator, Mikser, Pompa etj.
Web Development
Mi Trans