Blog

Our perspective on technology and design.

 • Jun 30 2018

  Krijimi i nje Android Aplikacioni

  Android eshte platforma mobile me perdorur nga perdoruesit e celulareve te mencur, kjo vjen si rezultat i shumllojshmerise se paisjeve mobile qe perdorin sistemin e operimit Android.Kur flasim per android dhe celulare te mencur ne pergjithesi na shkojne ne mendje te gjithe llojet e aplikacioneve qe dyqanet perkatese ofrojne.A do te deshironit qe ed ...

  Lexo me shume
 • Jun 30 2018

  Të njihemi me bazën e HTML-së

  HTML ose hypertext markup language është gjuhë skriptuese nëpërmjet së cilës bëhet dizajnimi i uebfaqeve.Ajo që ne shohim në shfletuesit tonë të internetit vjen si rezultat i kombinimit të kodit HTML dhe sitli CSS.HTML kodi përbëhet nga tagjet dhe cdo HTML dokument duhet të përmbushë një strukturë bazike që përbëhet nga disa ...

  Lexo me shume
 • Enter your Name & E-Mail

 • Discuss with our team

 • Receive a good support