Blog

Our perspective on technology and design.

 • Jan 01 1970

  Si te instalojme Laravel Framework

  Laravel eshte nje sistem i ngritur nga nje baze lirarish te shkruara ne PHP, qe na e bene me te lehte programimin e ueb aplikacioneve.Qe laravel te jete funksional jane te nevojshme :PHP >= 5.5.9OpenSSL PHP ExtensionPDO PHP ExtensionMbstring PHP ExtensionTokenizer PHP ExtensionGjithashtu per instalimin e laravel eshte i nevojshme Composer, ...

  Lexo me shume
 • Jan 01 1970

  Krijoni app-in e pare per iOS

  Perpara se te filloni te shkruani app per iOS eshte e preferueshme te keni nje PC me sistem operimi Mac, Yosemite ose El Capitan dhe te keni te instaluar aplikacionin XCode, gjithashtu te jeni te njohur me nderfaqen punuese te XCode.1. Krijoni nje projekt te riHapeni XCode dhe nga menuja kryesore zgjidhni File > New > Project... ose ...

  Lexo me shume
 • Jan 01 1970

  Te njohim AngularJS

  AngularJS eshte nje prej platformave me te popullarizuara ne ditet e sotme, e bazuar ne Javascript dhe e krijuar nga Google e bene ate nje nga opsionet me te mira per tu mbeshtetur ne projektin tuaj te ardhshem.AngularJS ju ndihmon qe manipulimin me te dhena te kryhet me lehte dhe ne kohe reale. Ne shembullin tone te pare ne do te inicializojme nje ...

  Lexo me shume
 • Jan 01 1970

  Rëndësia e titullit të uebfaqes - SEO

  Mos e kaloni këtë seksion, madje edhe nëse kjo ju duket e mërzitshëm. Meta page title është faktori i dytë më i rëndësishëm në të gjithë SEO-n.Kur krijua për herë të parë faqja juaj, kushdo që programoj atë duhej të shkruante në një pjesë të kodit të quajtur meta page title. Nëse programuesi juaj ka lidhje me SEO, ai ose ...

  Lexo me shume
 • Jan 01 1970

  Zhvillo aplikacione me .NET teknologjine

  Nese jeni perdorues te ndonje prej Sistemeve te Operimit Windows, a keni menduar ndonjehere se si mund te krijoni nje apliakcion qe funksionon ne Kompjuterin tuaj.Perpara se te filloni te mendoni per kete, Microsoft ka menduar per ju, Visual Studio eshte nje nga softveret me te perparuar per krijimin e softvereve bazuar ne teknologjin .NET te ...

  Lexo me shume
 • Enter your Name & E-Mail

 • Discuss with our team

 • Receive a good support