Blog

Our perspective on technology and design.

 • Jul 16 2017

  Si te krijojme nje Klon te Flappy Bird (p2-Final)

  Deri ne kete pike kemi arritur te krijojme pengesa dhe te vendosim zogun ne loje, gjithashtu i japim zogut funksionin e hedhjes, por ne rast se zogu preket me pengesat nuk ndodh asgje per te krijuar keto na ndiqni ne pjesen e dyte, si te krijojme nje Klon te Flappy Bird pjesa e dyte. Piket dhe Perplasjet  Ne mesimin e meparshem krij ...

  Lexo me shume
 • Jul 16 2017

  Si te krijojme nje Klon te Flappy Bird (p1)

  Flappy Bird eshte nje loje e vogel dhe e lehte per te kuptuar strukturen. Ne do te shohim se si mund te krijojme nje verzion fillestart  te lojes me Javascript duket perdorur librarian Phaser. Phaser eshte falas dhe me burim te hapur, gjithashtu mund te luhet ne cdo lloje shfletuesi.   Ndertimi i struktures  Per te fi ...

  Lexo me shume
 • Sep 16 2016

  Android :Leximi i te dhenave nga REST API

  Shumica prej nesh kane zhvilluar aplikacione qe lexojne te dhena nga interneti dhe gjithashtu i procesojne ato. Gjithashtu mund te kemi zhvilluar edhe aplikacione permbajtja e te cileve eshte statike, por ne vend te kesaj ne do te sugjeronim te zhvillojme aplikacion permbajtja e te cileve do te ishte e ndryshme varesishte nga te dhenat e nevojshme. ...

  Lexo me shume
 • Sep 16 2014

  Bookmark Application me Visual Basic.NET

  Si te krijojme nje bookmark aplikacion me Visual Basic .NET 2008 Fillimisht hapni Visual Studio .Net 2008 -> Hapni nje projekt te ri dhe emerojeni :bookmark Sikurse ne fig.1 Klikoni OK. Kur te klikoni OK do te fitoni kete pamje :     Klikoni Toolbox dhe prej me drag & drop vendoseni ne dritare : 2 ...

  Lexo me shume
 • Sep 11 2016

  iOS : Te ndryshojme parapavije e app-it

  Pasi te keni konfigurar app-in tuaj dhe ta keni ruajtur ate ne disk eshte koha te beni disa ndryshime dhe ti jepni disa funksione atij, nese nuk e keni konfigurar akoma bejeni ate duke ndjekur keto hapa...1. Te ndryshojme nderfaqen e app-itNga pjesa Project Navigator e XCode zgjedhim skedarin main.storyboard, skedaret me prapash ...

  Lexo me shume
 • Enter your Name & E-Mail

 • Discuss with our team

 • Receive a good support